![]() ![]() ![]() |
» Въпроси към Жулиета
Jellybon ![]() |
Пусната: Jun 11 2008, 06:26 PM
|
![]() Jelly'Girl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Administrator Мнения: 1465 Присъединил се на: 2-December 07 Потребител номер.: 1 От къде сте: София Вашата любима песен от песните на Жулиета: Колекция от сърца Вашия Скайп: L.S. Предупреждение: (0%) ![]() |
Вашите въпроси към Жулиета тук
-------------------- ![]() |
rositYyY ![]() |
|
|
Напреднало ![]() ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 16 Присъединил се на: 26-April 08 Потребител номер.: 46 От къде сте: ------- Вашата любима песен от песните на Жулиета: kolekciq ot surca Вашия Скайп: taina :P Предупреждение: (0%) ![]() |
Здравей Жули,сърдечно т благодаря че прие поканата ми да отговаряш на въпросите във твоят официален форум
.Ето и моите въпроси 1.Как се чувсташ вече като певица? 2.Миналата година на кастинга на Мюзик айдъл 1 мислеше ли чи ще станеш колежка с Глория? 3.Любим предмет в училище? 4.С коя твоя колежка общуваш най-често 5.Харесва ли ти форума 6.Мислила ли си да направиш дует с твой фен? Аз съм Роси[пишем си по skype надявам се се сети коя съм] Обичам те |
Jellybon ![]() |
Пусната: Jun 11 2008, 06:43 PM
|
![]() Jelly'Girl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Administrator Мнения: 1465 Присъединил се на: 2-December 07 Потребител номер.: 1 От къде сте: София Вашата любима песен от песните на Жулиета: Колекция от сърца Вашия Скайп: L.S. Предупреждение: (0%) ![]() |
Здравей Жули
Казвам се Анна-Мария и съм създателката на този форум ето и въпросите ми: 1.Ще влизаш ли често тук? 2.Скоро ще имаш ли албум? Поздравления за песента "Дай ми" -------------------- ![]() |
mImEnCeTo ![]() |
Пусната: Jun 11 2008, 07:29 PM
|
![]() LuCy DiAkOvSkA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 199 Присъединил се на: 30-March 08 Потребител номер.: 29 От къде сте: от Самоков Вашата любима песен от песните на Жулиета: "Дай ми" Вашия Скайп: mimi_9319 Предупреждение: (0%) ![]() |
Здравей Жулиета!!
Много се радвам,че имам възможността да ти задам няколко въпроса!! 1.Кои са любимите ти актьор и актриса? 2.Гледаше ли Music Idol 2?Ако да,кой беше твоя фаворит? 3.С какво се промени животът ти след като стана известна? 4.Коя е любимата ти песен от твоите? 5.А от тези на колежките ти? 6.Какво мислиш за Невена Цонева? 7.Слушаш ли БГ поп музика?Ако да,кои изпълнители и песни харесваш? 8.Какво мислиш за Люси Дяковска?Харесваш ли песните й? 9.А за No angels? Много ти благодаря предварително за отговорите!! Обичам те Мария -------------------- ![]() Where is the world we livin' in? Where is the home we're lookong for? Where is love we shared when we were young? Where is the hope for tommorow? For the freedom and the joy? Where is the future we are dreaming of? |
`Summer.Flower` ![]() |
Пусната: Jun 12 2008, 06:18 AM
|
![]() ...Щом си ти до мен става нещо с мен... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 394 Присъединил се на: 19-April 08 Потребител номер.: 38 Вашата любима песен от песните на Жулиета: всички Предупреждение: (0%) ![]() |
Здравей,Жули! Ето няколко въпросчета: На колко години си? Какво мислиш за колежките ти? А за Мария [ певицата ]? Ще ни изненадаш ли с песен,клип или албум този или др месец? Какво мислиш за нас [ феновете от този форум ] Това е.Чао!И да знаеш,че сме ти заклети фенове!!! -------------------- ![]() ^^by me |
I'm nO7 An AnGeL ![]() |
Пусната: Jun 12 2008, 10:04 AM
|
![]() Редовно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 77 Присъединил се на: 16-March 08 Потребител номер.: 25 От къде сте: Монтана Вашата любима песен от песните на Жулиета: Ревност Вашия Скайп: simona_montana666 Предупреждение: (0%) ![]() |
Много те харесвам още от първата ти песен.Ти си една от любимите ми певици! Много си красива,сладка и пееш страхотно! Желая ти много успехи в личен и професионален план! Ето и мойте въпроси: 1.Какво мислиш за другата ми любимка Преслава?...А познавате ли се лично? 2.Може ли да ми дадеш скайп или поне е-майл на който да ти пиша?...моя скайп е simona_montana666 3.Кое е любимото ти цвете? 4.Може ли едно автографче на адрес: ж.к Младост 1 ,блок 24 , вход "В", ап. 5 за Симона Благодаря ти предварително Чао от мен Много поздравчета и целувки Обичам те -------------------- ![]() Обичам те слънце ![]() |
rositYyY ![]() |
Пусната: Jun 12 2008, 10:37 AM
|
|
Напреднало ![]() ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 16 Присъединил се на: 26-April 08 Потребител номер.: 46 От къде сте: ------- Вашата любима песен от песните на Жулиета: kolekciq ot surca Вашия Скайп: taina :P Предупреждение: (0%) ![]() |
Жули вече има регистрация във форума
|
I'm nO7 An AnGeL ![]() |
Пусната: Jun 12 2008, 07:09 PM
|
![]() Редовно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 77 Присъединил се на: 16-March 08 Потребител номер.: 25 От къде сте: Монтана Вашата любима песен от песните на Жулиета: Ревност Вашия Скайп: simona_montana666 Предупреждение: (0%) ![]() |
Какво става!?...Жулиета кога ще отговаря на въпросите ни
-------------------- ![]() Обичам те слънце ![]() |
rositYyY ![]() |
Пусната: Jun 13 2008, 08:19 AM
|
||
|
Последно с Жули си писахме снощи Каза ми че си е забравила паролата!!!!Ще отговори на въпросите ви,но изчакайте малко време Жулиета също така е и заета не е като нас по цял ден на компа .Разберете я все пак има и кариера |
||
Жулиета ![]() |
Пусната: Jun 13 2008, 03:24 PM
|
||
|
Новичко ![]() Група: V.I.P Мнения: 8 Присъединил се на: 12-June 08 Потребител номер.: 85 Предупреждение: (0%) ![]() |
Здравей! 1.Чувствам се по-обичана. 2.Дори не ми беше минало през ума. Но се радвам, че така се случи. 3.Английски и математика. 4.В прекрасни отношения съм със Сиана и Юнона 5.разбира се, че ми харесва- все пак е съзаден заради мен от вас 6.не, не ми е хрумвало досега. Но винаги може да се помисли за нещо подобно. |
||
Жулиета ![]() |
Пусната: Jun 13 2008, 03:27 PM
|
||
|
Новичко ![]() Група: V.I.P Мнения: 8 Присъединил се на: 12-June 08 Потребител номер.: 85 Предупреждение: (0%) ![]() |
Браво за чудесния форум. Смятам при всяка възможност да влизам тук. И се надявам да има повече въпроси към мен. Няма да е готов скоро албума, тъй като съм решила последните песни внимателно да ги подбера. |
||
Жулиета ![]() |
Пусната: Jun 13 2008, 03:39 PM
|
||
|
Здравей и на теб! 1. Няколко са: Eva Mendes, Salma Hayek, Eva Longoria, Matt Damon 2. Гледах Music Idol 2, но никой не ме грабна, така че накрая да се вълнувам кой ще победи.Не отричам, че имаше големи таланти, но нямаха комплекса от качества.За мен засега Невена Цонева е музикалния идол. 3.Промени се само в положителна насока-чувствам се по-щастлива. 4.Дай ми 5.В момента най-много слушам Елена и Стамен- кой ще сложи края?, Изневерявам ти-Теодора. 6.хеххе-вече може би разбра. 7.В момента не слушам много бг поп музика-но преди време бях доста запалена. Сега слушам повече от старите естрадни парчета 8.Преди не я харесвах особено, защото нямах възможност да я опозная. Но след music idol си промених мнението-мисля,че прие работата си много присърце и е много искрена и естествена. 9.Не съм особено запозната с тяхното творчество-слушала съм само по-известните им песни. |
||
Жулиета ![]() |
Пусната: Jun 13 2008, 03:42 PM
|
||
|
Здравей 1. На 20 съм вече. 2.Много общ въпрос. Не се познавам с всички. Но с тези, с които се познавам сме в добри отношения. 3.Точно нея не познавам лично. Но за творчествово-имам доста любими нейни песни. 4.Засега нямам подходяща песен за клипиране, така че ще се позабавя. 5. Радвам се, че сте създали този форум и го посе6тавате.Благодаря ви. С много обич Жули |
||
Жулиета ![]() |
Пусната: Jun 13 2008, 03:46 PM
|
||
|
Здравей! Благодаря за милите думи! 1.Обожавам всяка нейна песен и благородно и завиждам за успеха.Познавам я лично и смятам,че е много земна и народен човек. 2.Нямам любимо цвете- харесвам големите, красиво аранйирани букети Целувки и от мен |
||
MiSsLoVe ![]() |
Пусната: Jun 13 2008, 03:51 PM
|
![]() ЖиВеЕ Ф фОрУмЪ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Moderators Мнения: 113 Присъединил се на: 2-December 07 Потребител номер.: 2 Предупреждение: (0%) ![]() |
Мила Жули!
Много се радвам,че те хванах във форума и че в момента си с нас !Ето въпросите,да не ми избягаш: 1.Какво е настроението ти в момента? 2.Би ли ми пратила ЛС със скайпа ти? 3.Какво смяташ за нас,феновете ти от форума? 4.Смяташ ли се за голяма звезда(Ти си такава)! 5.От колко годишна запична да пееш? 6.Би ли ми изпратила едно автографче по пощата(ако може ми пиши ЛС и ще ти дам адреса си) 7.Кои са най-голямите ти фенове! Това е за сега ! Редактирано от Инчето на Jun 14 2008, 08:08 PM -------------------- ![]() |
Габи ![]() |
Пусната: Jun 13 2008, 06:57 PM
|
|
Новичко ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 7 Присъединил се на: 11-June 08 Потребител номер.: 83 Предупреждение: (0%) ![]() |
Здравей Жули!Аз съм Габи от София
1.Дадох ти адреса ми по ЛС-би ли ми пратила автограф? 2.Ще снимаш ли скоро фотосесия? 3.Коя от твоите песни ти е любима? 4.Би ли направила дует със Сиана? Това е засега! |
Sladuran4e_bebety ![]() |
Пусната: Jun 14 2008, 11:45 AM
|
![]() Новичко ![]() Група: Banned Мнения: 5 Присъединил се на: 25-May 08 Потребител номер.: 69 Предупреждение: (100%) ![]() |
Здрасти,аз съм Люба искам да те попитам,когато беше на квартира в София съсед ти беше Иван (no`one от форума на Планета) той ми каза къде живееш и аз с още една приятелка дойдох ще ми кажеш ли в кой кв. беше тогава?И последните 2 цифри на тел. си за да се уверя,че си ти
-------------------- ![]() |
♥i_cant_help_my_selfl♥ ![]() |
Пусната: Jun 14 2008, 06:14 PM
|
![]() Напреднало ![]() ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 14 Присъединил се на: 21-April 08 Потребител номер.: 42 От къде сте: Hamburg Предупреждение: (0%) ![]() |
[b][i] Здравей Жули Как си??
Допада ли ти форума?? Ако можеШ би ли ми пратила скайпа ти по ЛС?? РадваШ ли се че си част от ЗвеЗдите на ПАЙНЕР?? Това е zасега ..!! Чао!! Радвам се че се посети форума!! Обичам те.. -------------------- ![]() |
Жулиета ![]() |
Пусната: Jun 16 2008, 08:49 AM
|
||
|
Здравей! 1.В момента-сънено. 3.Радвам се, че ви има и поддържате този форум.Благодаря ви! 4.Не,не се смятам.Мисля,че имам да извървя доста път, докато стигна до звездите. 5.Пея от 7 годишна. 6.Вие, естествено. Целувки и до скроо |
||
Жулиета ![]() |
Пусната: Jun 16 2008, 08:51 AM
|
||
|
Здравий! 1.Когато имам свободно време ще ти пратя. 2.Скоро-не 3.Дай ми 4.Да-но това ще се случи по-нататък. |
||
Жулиета ![]() |
Пусната: Jun 16 2008, 08:54 AM
|
||
|
Форумът е страхотен.Радвам се,че мога да отговарям на въпросите ви. Изключително съм щастлива,че съм част от Пайнер. чао,чао. |
||
*БуХтИчКаТа* ![]() |
Пусната: Jun 16 2008, 08:54 PM
|
![]() Miss Capriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 243 Присъединил се на: 3-December 07 Потребител номер.: 4 Предупреждение: (0%) ![]() |
Здравей!
1.Подготвяш ли албума си? 2.С коя изпълнителка пт Пайнер би ти било приятно да направиш дует? 3.Би ли изневерила на своя стил, откъм прическа, начина на обличане например? Може би различна по стил песен...? Чао. -------------------- ![]() |
rositYyY ![]() |
Пусната: Jun 17 2008, 08:20 AM
|
|
Здравей Жужи,Как си?Благодаря ти много,че посещаваш форума
.Оставих си адреса за автограф,когато можеш ако не е нахолно да ми пратиш едно автографче 1.По кой предмет в у-ще беше слаба? 2.Какво мислиш за Джена 3.Какво мислиш за предаването Сигнално жълто 4.Имаш ли любима песен в момента? Е това е от мен за сега .Обичам те! |
`Няма те` ![]() |
Пусната: Jun 28 2008, 08:55 AM
|
![]() Напреднало ![]() ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 28 Присъединил се на: 19-June 08 Потребител номер.: 96 От къде сте: София Предупреждение: (0%) ![]() |
Жулиии
1.Как си? 2.Скоро нещо ново ще има ли? 3.А нова фотосесия ще имаш ли? Това е от мен чао -------------------- ![]() |
toni ![]() |
Пусната: Aug 25 2008, 09:45 AM
|
|
Новичко ![]() ![]() Група: Julieta Fans Мнения: 1 Присъединил се на: 25-August 08 Потребител номер.: 115 От къде сте: pirdod Вашата любима песен от песните на Жулиета: ex zivot Вашия Скайп: stanoy_96 Предупреждение: (0%) ![]() |
эдрасти Жули пиши ми на skуре: stanoy_96 много те харесвам като жена
С много обич Тони. Редактирано от aHuTo на Aug 25 2008, 10:43 AM |
0 Потребителя четат тази тема (0 Гости и 0 Анонимни потребители)
0 Потребители:
![]() |
![]() ![]() ![]() |

.Ето и моите въпроси

Жулиета също така е и заета не е като нас по цял ден на компа
.Разберете я все пак има и кариера 

Script Execution time: 0.2228
13 queries used
GZIP е включен